A Wolf Haus gyártás és építés folyamatos a jelenlegi helyzetben is!

Cégünk a járvány idején is mindent megtesz, hogy a folyamatos működést fenntartsa. A gyártás folyik, a tervező és ügyintéző kollégák, java része otthonról látja el a feladatát. A készház divízióvezetője Szlávecz Krisztián, az irodaépületből irányítja a munkatársait. Az építkezéseink hétről hétre elindulnak, így ha picit lassabban is, de nincs megállás.

Kérjük az aktuális helyzetről érdeklődjön a keszhaz(kukac)wolfsystem(pont hu) címen, vagy figyelje facebook oldalunkat!

Az előregyártott készházakkal lehet talán a leggyorsabban felépíteni egy új otthont. Nagyon kevés a helyszíni munka, nem kell azon aggódni, hogy ki szereli be az ablakot, vagy ki fogja lehőszigetelni az épületet. 

A falakat már a gyárban lehőszigeteljük és alapvakolattal is ellátjuk. A falakat tűzgátló gipszkartonnal szereljük. A nyílászárókat könyöklőkkel együtt beépítjük. Egy átlagos 90 négyzetméteres, földszintes, nyeregtetős házat 1,5 nap alatt összeszerelünk! Ez nem marketing szöveg, ez az elmúlt 2,5 év tapasztalata! 

Ha most áll neki annak, hogy a telkére házat építsen, a legjobb időt választotta! Persze lehet, hogy maga a kialakult helyzet hozta, hogy most több ideje van, de valójában mindegy. Véleményünk szerint minden helyzetből ki kell hozni a legtöbbet amit csak lehet, tehát érdemes a WOLF készházra úgy tekinteni mint egy lehetséges megoldásra az otthonteremtés tekintetében. 

Cégünk tervezést nem vállal, tehát ha a főváros környékén szeretne építeni, akkor elsőként érdemes felvennie a kapcsolatot egy helyi építésszel. Ha már megszülettek az első vázlatok akkor szívesen adunk azokra árajánlatot. Az Ön építésze folyamatos segítséget kap tőlünk. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a keszhaz(kukac)wolfsystem(pont hu) e-mail címen. Építésze kap egy kapcsolatot, akivel a terv készítése során együtt tud dolgozni, hogy az a WOLF készházrendszere szerint a lehető legkisebb költségen kivitelezhető maradjon!

Kiváló és tartós egészséget kívánunk Önnek és Családjának!