Egy új OTTHONBAN egy új ÉLET indul!

Cégünk a járvány idején is mindent megtesz, hogy a folyamatos működést fenntartsa. A gyártás folyik, a tervező és ügyintéző kollégák, java része otthonról látja el a feladatát. A készház divízióvezetője Szlávecz Krisztián, az irodaépületből irányítja a munkatársait. Az építkezéseink hétről hétre elindulnak, így ha picit lassabban is, de nincs megállás.

Kérjük az aktuális helyzetről érdeklődjön a keszhaz(kukac)wolfsystem(pont hu) címen, vagy figyelje facebook oldalunkat!

Az előregyártott készházakkal lehet talán a leggyorsabban felépíteni egy új otthont. Nagyon kevés a helyszíni munka, nem kell azon aggódni, hogy ki szereli be az ablakot, vagy ki fogja lehőszigetelni az épületet. 

A falakat már a gyárban lehőszigeteljük és alapvakolattal is ellátjuk. A falakat tűzgátló gipszkartonnal szereljük. A nyílászárókat könyöklőkkel együtt beépítjük. Egy átlagos 90 négyzetméteres, földszintes, nyeregtetős házat 1,5 nap alatt összeszerelünk! Ez nem marketing szöveg, ez az elmúlt 2,5 év tapasztalata! 

Ha a kialakult helyzet azt hozta, hogy most több ideje van, akkor akár az otthonteremtés is napirenden lehet. Véleményünk szerint minden helyzetből ki kell hozni a legtöbbet amit csak lehet, tehát érdemes a WOLF készházra úgy tekinteni mint egy lehetséges megoldásra!

Cégünk tervezést nem vállal, tehát ha pld. a főváros környékén szeretne építeni, akkor elsőként érdemes felvennie a kapcsolatot egy helyi építésszel. Ha már megszülettek az első vázlatok akkor szívesen adunk azokra árajánlatot. Az Ön építésze pedig folyamatos segítséget kaphat tőlünk. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a keszhaz(kukac)wolfsystem(pont hu) e-mail címen. Építésze kap egy kontaktot, akivel a terv készítése során együtt tud dolgozni, hogy az a terv, a WOLF készház építési rendszere szerint a lehető legkisebb költségen kivitelezhető is legyen!

Kiváló és tartós egészséget kívánunk Önnek és Családjának!

Kapcsolat a jobb oldali fülön