CSOK ezt ne hagyja ki!

CSOK modelljeink 

Már nem csak álom, megvalósítható az otthonteremtés!

Tekinse meg CSOK készházainkat!

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény bevezetése óta rengeteg érdeklődés és kérdés érkezett hozzánk a témában. Ezen a felületen szeretnénk segítséget nyújtani azok számára, akik a CSOK igénylésében gondolkodnak, de nem biztosak benne, mi lenne számukra a legideálisabb felhasználási mód.

 

A törvény értelmében a Családi Otthonteremtési Kedvezmény új- és használt lakás, illetve ház vásárlására és építésére egyaránt felhasználható. Ebbe természetesen beletartoznak a WOLF-házak is, amelyek kiemelkedően magas minőségű építési technológiájuknak és energiahatékonyságuknak köszönhetően maximálisan megfelelnek a CSOK követelményeinek.

 

Miért érdemes a WOLF technológiát választani?

  • Kiállja az idő próbáját!

Maga a készház rendszer több mint két évszázada fennálló építési technológia. Ezt továbbfejlesztve a Wolf-Csoport létrehozta saját, egyedülálló építészeti megoldását, amely immár 50 éve Európa 30 országában a legmegbízhatóbb, vezető kivitelező vállalatok között van.

A kiemelkedően magas minőségű technológiának köszönhetően a WOLF-házak élettartama hosszú, különösebb karbantartást nem igényel, több generációt kiszolgáló építési rendszerről beszélünk.

A Wolf-modellek egyedi igényekre szabott tervezést tesznek lehetővé, ennek ellenére a téglaépítésű házaktól eltérően mindössze néhány hónap leforgása alatt kulcsra készen elkészíthetőek.

  • Minden minőségi kritériumot felülmúló

A Wolf-ház egyedülálló építési technológiájának köszönhetően kiemelt energiahatékonyságot képes elérni. A minőségi alapanyagokból készült falak kiváló hőtárolók, így a belső hőmérséklet megőrzésével jelentősen kevesebb energiafelhasználásra van szükség, ami például akár a felére is lecsökkentheti a korábbi fűtésszámlát.

Az építésbiológiailag ellenőrzött anyagokból készült falaknak nem csupán a hő-, de a hangszigetelési képessége is tökéletes, nem beszélve teherbírásukról, ami egyaránt magas minőségű.

  • Ár-érték aránya verhetetlen!

A Wolf-házak kiváló minőségéhez - a készházakkal kapcsolatos hiedelmekkel ellentétben – nem társul megfizethetetlenség. Modelljeink nem csak számos kivitelben, de félkész vagy kulcsrakész formában is elkészíthetőek, teljes mértékben a megrendelő igényeihez igazodva.

Áruk természetesen ettől függően változik, ugyanakkor ár-érték arányuk minden esetben kiváló.

  • Stresszmentes házépítés, kulcsrakészen!

A Wolf-ház magasan képzett szakértői az építkezés minden apró részletét segítenek megtervezni – akár az utolsó szögig! -, így Önnek nincs más dolga, csak megálmodni szeretett otthonát! Felejtse el az évekig tartó aggódást és idegességet, a Wolf Haus igény szerint, kulcsrakészen, minden részletében megvalósítja álmai otthonát!

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény felhasználható minden Wolf-háztípusra; az alapmodellekre és az egyéni elképzelések megvalósítására egyaránt!

Azok számára, akik kifejezetten a CSOK paramétereinek megfelelő házban gondolkodnak, létrehoztuk CSOK 91 és CSOK 95 modelljeinket, amelyek mind méretükben, mind funkciójukban tökéletesen igazodnak a gyermekes családok igényeihez!

 

  • Maximálisan kihasznált, hasznos alapterület, amely pont akkora, amekkorára a családnak szüksége van.
  • Minden négyzetméterével a kényelmet és a gondtalan életérzést szolgálja.
  • Valódi otthon, ahol mindenki biztonságban érezheti magát.
  • Elrendezése igény szerint variálható, így nem csupán praktikus, de minden generáció számára elegendő életteret és szabadságot biztosít.
  • Energiatakarékos, ezért fenntartása ugyan olyan gyerekjáték, mint megtalálni benne mindennek a helyét.

 

 

‹‹ vissza a főoldalra