WOLF Készházak ára

Előljáróban az ÁFA tartalomról:

Lakóházak esetében mind a félkész, mind a kulcsrakész készültség esetén 5%-os ÁFA tartalommal számlázunk. Nem lakóház esetében, pld. nyaraló, garázs egyéb épület esetén 27%-os ÁFA tartalmú számlát szükséges kiállítanunk. Lakóház bővítése esetén is 27%-os az ÁFA.

A honlapunkon található alaprajzokat és típusokat ötletadásnak szánjuk, és a legtöbb esetben módosításra szorulnak a helyi építési szabályok, a telek adottságai, vagy a megrendelő igényei miatt.

Az elmúlt 25 év alatt nagyon ritkán rendeltek Magyarországon építtetőink típusházat, hiszen mindenki a saját álmait keresi, a saját igényeit szeretné megvalósítani az építkezés alatt, melyben a WOLF készház csapata teljes mértékig partnernek tekinthető. Szívesen készítünk személyre és a telekre szabott tervjavaslatot és árajánlatot komoly érdeklődőinknek.

Természetes igény azonban, hogy manapság mindennek azonnal tudni akarjuk az árát, ezért az alábbiakban néhány tájékoztató jellegű információt adunk ezzel kapcsolatban.

A FÉLKÉSZ WOLF LAKÓHÁZ bruttó ára (5% ÁFA), egy kb. 100 m2-es földszintes épületet alapul véve, nagyságrendileg 20-26 millió forint körül mozog (tehát ez a félkész ár!).

Végeredményben nagyon sok mindentől függ az ár, sőt az árat nem is lehet a tényleges műszaki tartalom nélkül értékelni. Ezért is ajánljuk továbbra is, hogy regisztrál jon honlapunkon, mivel ezek után, szaktanácsadóink részletes árajánlattal és személyre szabott tervvel tudják segíteni Önt az építkezés felé vezető úton.

A félkész kivitelnél egy már elkészült alapra felépítendő házról beszélünk, amit kívülről teljesen készre építünk, az összes külső nyílászáróval, színre vakolt és hőszigetelt falakkal, komplett kész tetővel, eresz csatornákkal és kéménnyel. Az épület belső terei félkészek, vagyis az összes fal és mennyezet belülről tűzgátló gipszkarton borítást kap, valamint a villanyszerelési védőcsövek és dobozok már a helyükön vannak, a vízszerelésben érintett falszakaszokat pedig hozzáférhetővé tesszük.

Ennél a félkész, vagy kívülről kész kivitelnél a teljes befejezésig még vissza van a gépészet, a padlókonstrukció, a glettelés festés és burkolás, szerelvényezés, valamint a belső ajtók elhelyezése.

A KULCSRAKÉSZ kivitelnél még nehezebb árat megjelölni, hiszen a mai modern gépészeti "csodák" igencsak megemelhetik az árat.

Első körben ajánljuk figyelmébe beárazott modelljeinket:

Dolce 76 m2 , CSOK 95 m2 , Waldo 104 m2

A tapasztalataink szerint a fenti példában említett 100 m2-es lakóházat KULCSRAKÉSZEN kb. 35-45 millió forinttól (5% ÁFA) lehetséges megépíteni.

Kérjük keresse a Kapcsolat menüpont alatt Szaktanácsadóinkat , akik komoly érdeklődés esetén tervjavaslattal és részletes árajánlattal segítik Önt!

Katalógus - kapcsolat
Wolf-System Építőipari Kft.
H-7522 Kaposújlak, Gyártótelep
+36 82 578400

Szívesen küldünk Önnek bővebb információkat házainkról.

Érdekel